AVUKAT BETÜL GÜVEN | Avukat Tut

Avukat

BETÜL GÜVEN

Batıkent Ankara
Hakkında

Güven Hukuk & Danışmanlık, hukukun tüm dallarında, yerli ve yabancı müvekkillerine en iyi hizmeti, dürüstlük, güven, adalet ilkeleri ile sunmaktadır. Ankara’da bulunan Güven Hukuk & Danışmanlık, Ankara Barosu’na kayıtlı olan Avukat Betül Güven tarafından kurulmuştur.

Avukat Betül Güven, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin Özel Hukuk alanında yüksek lisansını tamamlamış ve uzmanlaşmıştır. Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri üzerine master tez çalışması başta olmak üzere farklı konularda çalışma ve makaleleri bulunmaktadır. İleri derecede İngilizce ile yabancı müvekkilerine de hizmet vermektedir.

Güven Hukuk & Danışmanlık, başta özel hukukun, Sözleşmeler, Aile, Miras, Gayrimenkul, İş ve Tazminat Hukuku alanında; bunun yanında Yabancılar, İdare, Ceza Hukuku ve hukukun diğer alanlarında faaliyet göstermektedir. Güven Hukuk & Danışmanlık, hızlı, etkin ve çözüm odaklı olarak Avukatlık ve Danışmanlık hizmeti vermekte, dava ve uyuşmazlıklarda edindiği tecrübeleri paylaşmaktadır. İlkeleriyle profesyonel hizmetlerine devam eden Güven Hukuk & Danışmanlık, her türlü hukuki ihtiyaca cevap vermektedir.

Yorumlar